Finanțare

Pro Leasing IFN

Viziunea PRO LEASING IFN SA este de a oferi servicii de finanțare competitive și de a răspunde astfel așteptărilor clienților noștri prin calitate și profesionalism. Dorim să furnizăm servicii la cele mai ridicate standarde, să asigurăm flexibilitatea și transparența operațiunilor, să construim parteneriate de afaceri durabile.

Pentru companii, leasingul reprezintă cea mai avantajoasă metodă de finanțare, ce permite extinderea activității companiilor, retehnologizarea acestora. Cu o tradiţie de peste 15 ani pe piaţa de leasing din România, compania noastră completează gama de produse şi servicii a grupului cu o ofertă specifică activităţii de leasing pentru autoturisme și vehicule comerciale, noi și rulate.

Produse Oferite

1. Leasing Autoturisme Noi
2. Leasing Vehicule Comerciale Noi
3. Leasing Autoturisme Rulate
4. Leasing Vehicule Comerciale Rulate

De ce să iei un credit de nevoi personale de la PRO LEASING IFN S.A.? Pentru că noi oferim planuri de viitor. Ne dăm seama că un credit este o decizie importantă, așa că te sfătuim să te gândești bine înainte de a lua un împrumut. Împreună cu tine analizăm și stabilim cât de mult te poți îndatora, pentru ce perioadă de timp și dacă putem să dăm viață împreună, planurilor tale de viitor. Mai mult decât atât, îți oferim fără nici un cost suplimentar spriin ulterior pe toată perioada derularii contractului. Indiferent dacă dorești o suplimentare sau o reeșalonare, noi ne considerăm parteneri de încredere pentru clienții noștri.

Produse Oferite

1. Credit Auto
2. Credit de Consum pentru Activitatea Curentă
3. Credit Activitate Curentă / Achitare Datorii / Achiziții (PJ/PFA)

Costurile asigurărilor sunt negociate de noi cu asiguratorii, astfel încât ofertele noastre să fie pur și simplu de nerefuzat. Încheierea unei polițe de asigurare prin noi, reprezintă de fapt începutul unui parteneriat pe termen lung, bazat pe încredere, onestitate și respect reciproc. Oferim asistență post vanzare pentru orice tip de poliță, fără nici un cost suplimentar, având convingerea că, împreună putem dezvolta un parteneriat pe termen lung, bazat pe încredere, onestitate și respect reciproc. În fapt, nu trebuie să ai nici o grijă. Noi te sunăm sau îți trimitem pe email oferta noastră de asigurări, pentru a decide cu ce societate de asigurare dorești să lucrezi și îți readucem aminte de scadențele polițelor ce trebuie să fie plătite.

Produse Oferite

1. Asigurări de Răspundere Civilă pentru Autovehicule (RCA / Carte Verde)
2. Asigurări de Tip CASCO
3. Asigurări Obligatorii a Locuinței și Asigurări Împotriva Calamităților Naturale
4. Asigurări ale Bunurilor pe Timpul Transportului (CARGO)
5. Asigurări de Răspundere a Transportatorului Auto (CMR)
6. Asigurări de Călătorii
7. Asigurări de Răspunderi Civile