Complex Integrat de Vânzări și Service BMW

BMW Proleasing Motors face un pas important în evoluţia de centru integrat showroom şi service şi devine partener oficial BMW M, începând cu anul 2022. De 11 ani, centrul integrat showroom și service BMW Proleasing Motors este în serviciul excelenței, primind, cu mândrie distincția “Best BMW Dealer în Customer Care”.

Complex Integrat de Vânzări și Service Ford

Proleasing Motors este unul dintre cei mai performanţi dealeri regionali Ford, recunoscut pentru excelența sa în activitatea de service și vânzări, printr-o rețea de 3 centre integrate showroom-service, în județele Prahova, Buzău și Dâmbovița.

Complex Integrat de Vânzări și Service F-150

În baza acordului semnat cu Hedin US Motors, Proleasing Motors, dealer Ford de peste 20 de ani, aduce în România familia de modele F-150. Toate versiunile sunt disponibile pentru vânzare începând cu 12 martie 2024: Limited, Raptor, XLT, Lariat.

Dealer și Service Autorizat Hyundai

Divizia Hyundai Proleasing Motors a fost creată la începutul anului 2018, contribuind la consolidarea poziției Proleasing Motors de lider regional pe segmentul auto, cu peste 300 de contracte de achizitie incheiate anual.

Parc de Automobile Rulate

Venim în întâmpinarea dorinței clienților de a conduce automobile de ultimă generație, achiziționate cu avantaje financiare competitive. Divizie specializată de autorulate multimarcă, oferim clienților posibilitate de buy-back și alte soluții de finanțare, garanție, în condiții de transparență și profesionalism.

Pro Leasing Partener

Leasing operațional, închiriere auto pe termen mediu, livrare și înmatriculare, mentenanță, asigurarea și administrarea daunelor, administrarea anvelopelor, asistență rutieră, autovehicul de înlocuire și Customer Care.